За нас

untitled design

Магазин Сиберика е семеен бизнес, а историята му започва през 2014 година с едно кашонче с продукти. Идеята за това се зароди от липсата на такива продукти по онова време в България. Често си спомнях за невероятните билки, трикчета и тайни за красота, които моята баба ми показваше в Русия, докато бях дете. Смятам, че козметиката създадена от природни източници и естествени съставки може да ни гарантира една здравословна грижа за тялото, лицето, косата и душата, без да съдържа никакви вредни съставки и да ни вреди по никакъв начин. След като започнахме да се занимаваме с продажбата на едни от най-добрите и известни руски брандове за натурална козметика, моето семейство ми даде смелост и заедно решихме да отворим истински магазин, където да можем да контактуваме и помагаме на хората за техните нужди, да им демонстрираме продуктите наживо и да им даваме цялата полезна информация за тях и техните ползи.

С любов, Людмила

100x100 1 1

Защо избрахме точно натурална козметика?

untitled design 1

Идва от природата и подпомага за здравето, красотата и младостта. Създадена е от натурални растения, събрани от екологично чисти региони в различни части на планетата, при подготовката на които са използвани многовековни традиции на народното билколечение.

untitled design 2

Не съдържа парабени, изкуствени оцветители, консерванти, SLS и силикони. Използват се сертифицирани органични екстракти и масла. Това осигурява възможност на клиентите да се насладят на натурални и високо ефективни продукти от най-висок клас.

untitled design 3

Създава се в специални лаборатории и не се тества върху животни. Съюза между природата и науката позволява да се запази най-доброто в козметиката. Също така, естествените продукти са благоприятни за околната среда и нямат странични ефекти.

magnifier