поръчки за 8-ми Март не се приемат

Връщане на продукти

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

За да упражни правото си на отказ, потребителя трябва да уведоми СИБЕРИКА 2014 ЕООД за намерението си като се свърже първо с центъра за обслужване на клиенти на www.sibericabg.com на тел. +359 878 504 868. След това е небходимо да попълните стандартния формуляр за отказ, който ще откриете в този раздел и да го изпратите на sales@sibericabg.com

При отказ от договора, транспортните разходи за връщане на стоките са за сметка на потребителя. Продуктът следва да бъде изпратен обратно до следния адрес: гр. Ловеч, ул. Цар Освободител N:43, чрез куриерска услуга (без наложен платеж), която позволява проследяване на пратките.

Продуктът трябва да бъде върнат в състоянието, в което е получен: с прикачени етикети и в оригиналната опаковка, да е със запазен добър търговски вид (стоката не трябва да има следи от употреба, да не е скъсана, надраскана и др.). Не бива да бъде нарушавана цялостта и външния търговски вид на опаковката/кутията на продукта.

Ако е получен грешен продукт, трябва да бъдем уведомени по телефон и по имейл. Необходимо е в имейла да бъде приложен номерът на поръчката, както и изложен проблемът с продукта. Уведомяването трябва да е в рамките на 7 дни от датата на получаване на пратката.

След получаване на известието, ще бъдете информирани за адреса, на който трябва да бъде върнат продуктът. Връщането е за наша сметка без наложен платеж и с куриер „Спиди“ или „Еконт“.

Сумата на поръчката се възстановява с банков превод, като тя се превежда по лична сметка на клиента до 14 дни след получаване на продукта в офиса ни. При връщане на продукта в състоянието в което е получен, следва да бъдем уведомени за имената на клиента (както са отразени в банковата му сметка) и неговият IBAN, на който да преведем сумата.

magnifier