Връщане на продукти

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

За да упражни правото си на отказ, потребителя трябва да уведоми СИБЕРИКА 2014 ЕООД за намерението си като се свърже първо с центъра за обслужване на клиенти на www.sibericabg.com на тел. +359 878 504 868. След това е небходимо да попълните стандартния формуляр за отказ, който ще откриете в този раздел и да го изпратите на sales@sibericabg.com

При отказ от договора, транспортните разходи за връщане на стоките са за сметка на потребителя. Продуктът следва да бъде изпратен обратно до следния адрес: гр. Ловеч, ул. Цар Освободител N:43, чрез куриерска услуга (без наложен платеж), която позволява проследяване на пратките.

Продуктът трябва да бъде върнат в състоянието, в което е получен: с прикачени етикети и в оригиналната опаковка, да е със запазен добър търговски вид (стоката не трябва да има следи от употреба, да не е скъсана, надраскана и др.). Не бива да бъде нарушавана цялостта и външния търговски вид на опаковката/кутията на продукта.

Ако е получен грешен продукт, трябва да бъдем уведомени по телефон и по имейл. Необходимо е в имейла да бъде приложен номерът на поръчката, както и изложен проблемът с продукта. Уведомяването трябва да е в рамките на 7 дни от датата на получаване на пратката.

След получаване на известието, ще бъдете информирани за адреса, на който трябва да бъде върнат продуктът. Връщането е за наша сметка без наложен платеж и с куриер „Спиди“ или „Еконт“.

Сумата на поръчката се възстановява с банков превод, като тя се превежда по лична сметка на клиента до 14 дни след получаване на продукта в офиса ни. При връщане на продукта в състоянието в което е получен, следва да бъдем уведомени за имената на клиента (както са отразени в банковата му сметка) и неговият IBAN, на който да преведем сумата.

magnifier