Облепиха C-Berrica, Подаръчен комплект за сияйна кожа

27.00 лв.

Подаръчен комлект Сияние на лицето е професионална грижа за лице. На базата на необикновено сибирско чудо - Алтайска облепиха. В допълнение, той е обогатен с мощен антиоксидант - витамин С и различни витамини (A, E, B5), необходими за вашата кожа, AHA / BHA киселини, включително гликолова, млечна, салицилова киселина и други. Облепиха C-Berrica ще се превърне в „задължителна“ в ежедневието.

Марка

Код: 9804 Категория:

Почистваща пяна за лице 75 мл
Тази пяна нежно почиства кожата ви. Органичният хидролат от алтайски облепиха спомага за подобряване на цялостното състояние на кожата чрез повишаване на еластичността и хидратацията. Витамин С помага за укрепване на естествената защитна система на кожата ви, като ускорява процеса на възстановяване. AHA киселините подобряват текстурата на кожата, тонизират и придават сияен тен.

Антиоксидантен серум за лице 30 мл
Този серум за лице помага за подобряване на външния вид на кожата, придава свеж тен и събужда естественото сияние на кожата.

Тонизиращ лек крем-флуид за лице 30 мл
Този крем дава на кожата ви енергия за целия ден! Предпазва кожата от външни влияния на околната среда, осигурявайки свежест и гладкост.

magnifier