Прах за зъби Избелващ - Fitocosmetic, 75 гр.

2.40 лв.

Изчерпан

Прах за зъби се използва за ефективното премахване на зъбна плака и възстановяване на естествената белота на зъбите.
Прах за зъби Избелващ - благодарение на натуралното масло от лимон притежава прекрасни почистващи и избелващи свойства, ефективно премахва налепи по зъбите.

Тегло 0.1 кг
Марка

Код: 1350 Категория:

Прах за зъби се използва за ефективното премахване на зъбна плака и възстановяване на естествената белота на зъбите. Благодарение на оптимално подбрани компоненти прахът ефективно премахва оцветената плака по зъбите и осигурява избелващ ефект. При редовното използване, този прах за зъби неутрализира негативното въздействие на кафе, чай и тютюн върху цвета на емайла и възстановява естествената белота на зъбите.
Прах за зъби Избелващ - благодарение на натуралното масло от лимон притежава прекрасни почистващи и избелващи свойства, ефективно премахва налепи по зъбите.
На първо място в състава е calcium bicarbonate - той притежава абразивни свойства и способства за премахването на зъбната плака и избелване.
След това е sodium bicarbonate - обикновена сода за хляб, с която сме свикнали и която помага да се премахне зъбната плака.
На трето място sodium saccharin - подсладител, който е абсолютно безвреден.
Накрая, завършва списъка mentha piperita oil (масло от мента пиперита) и citrus lemon fruit oil (лимоново масло). Масло от мента пиперита освежава дъха и освен това притежава отлично противовъзпалително действие, а етеричното масло лимон намалява кървенето на венците, предупреждава развитието на кариес и способства за избелването на зъбния емайл.
Обем: 75 гр.
Начин на използване: Намокрете леко четката за зъби с вода и я потопете в праха. Чистете зъбите в продължение на 2 минути, след което изплакнете обилно с вода.
Използвайте 1-2 пъти в седмицата.

magnifier