Сол за вана Хидратираща - EOLab, 400 гр.

10.90 лв.

Морска сол, в съчетание с масла и екстракти, ще направи взимането на вана, като приятна и полезна процедура.
Комплекс от Морски минерали - благодарение на съдържанието на магнезий, калий, калций, бром, микроелементи способства за нормализирането на хидро-електролитен баланс, оказва регенериращ и стимулиращ ефект, дълбоко почиства кожата, повишава нейната еластичност.

Тегло 0.1 кг
Марка

Производител

ЕО Laboratorie

Код: 2083 Категория:

Перлен екстракт - хидратира, омекотява и способства за регенерацията на кожата
Екстракт Ламинария - уникално растение, с гама от полезни за кожата вещества. Това са витамини, количеството на които, десетки пъти по-високо от земните растения - микроелементи, аминокиселини, въглехидрати, полизахариди, ценни соли в съотношения, създадени от природата и невероятно полезни за хидратиране и подхранване на кожата.
Органичен екстракт Лотос - хидратира и тонизира, активира обменните процеси, кожата става нежна и копринена.
Начин на използване: разтворете 4 с.л. в целият обем на ваната, при температура 35-38°С, препоръчителна продължителност на приема на вана е 10-15 мин. Може да се използва и в качеството на ванички за домашен маникюр и педикюр.
Състав INCI: Maris Sal, Microalgae extract (комплекс Морски минерали), Pteria Margaritifera extract (екстракт Перли), Fucus Distichus extract (екстракт Кафеви водорасли), Organic Nelumbo Nucifera Flower Oil (органично масло Лотос), Perfume.

magnifier