поръчки за 8-ми Март не се приемат

Глина за лице, тяло и коса Розова Алтайска Почистваща - Fitocosmetic, 155 мл.

7.00 лв.

Незаменима част от пълноценната грижа за кожата е глината за тяло, лице и коса. Това е многофункционално средство, подходящо за обвивания, маски, измивания и други полезни процедури. В нейният състав е включено голямо количество минерални соли и микроелементи: желязо, калций, мед, йод, цинк, кобалт, фосфор и др. Благодарение на което глината активно подхранва епидермиса, насищайки го с жизнено необходими компоненти. След това кожата става здрава и поддържана, радва с безупречен тен без възпаления и лющенето.

Тегло 0.1 кг
Марка

Глината за лицето, тялото и косата се отличава с безупречно качество и абсолютно натурален състав. Добиват я в екологично чисти райони, и затова кожата Ви не е застрашена от взаимодействие с тежки метали и вредни вещества.
Розова алтайска глина е най-ефективното природно средство в грижата за лицето, тялото и косата. Маската за лице почиства, омекотява, освежава кожата и изглажда бръчките. Маската за тяло възстановява кожата, премахва признаците на целулит. Маската за коса дълбоко подхранва, прави я гъста, придава обем и поддържан вид.
Обем: 155 мл.
Начин на използване:
За лице и тяло: нанесете върху суха и почистена кожа за 10-15 минути, изплакнете с вода.
За коса: нанесете върху чистата коса, започвайки от корените, сложете найлонова шапчица за душ или увийте с найлон, стреч-фолио, след 20-30 минути изплакнете.

magnifier