поръчки за 8-ми Март не се приемат
SALE 23%

Ароматизатор за интериор Ветивер и Кардамон - Botavikos, 100 мл.

20.00 лв.

Дървесно-цитрусовият аромат отнася с мислите ни във времето, пренасяйки се или в миналото, пълно със стари страници на веднъж прочетени книги, след това в настоящето, създавайки ориенталско настроение. Това е интересна комбинация от миризми, която се разкрива различно за всеки.

Тегло 0.1 kg
Марка

Производител

Botavikos

Мечтателният, отпускащ аромат е подобен на стари дървени мебели или на книга с пожълтели изтъркани страници и полуизтрити букви, те идват от миналото и доживяват дните си в изоставена разкошна къща в покрайнините, пазейки тихо тайната си. Оптимистичните неспокойни цитрусови плодове - грейпфрут и портокал, се надпреварват да викат за реалността, но релаксираща балсамова основа на гурунски и перуански балсами със сдвоени сладко-пудрени ориенталски нотки ви отвежда в миналото, разкривайки тайната на времето. Несъмнено дървесният, леко пикантен аромат на розово дърво с флорално-плодови тонове майсторски създава сложен дует от земен ветивер със зеленчукови, амброви аспекти и пикантен кардамон, леко хладникав.
Начин на използване: Сложете ротановите пръчици в бурканчето с композицията. За поддържане на аромата е необходимо да обръщате пръчиците през ден. За регулиране на аромата може да се намаля или увеличава броят на пръчиците.
Опаковката от 100 мл. на ароматизатора стига за използване за 6-8 седмици.
В комплекта е включено:
Шишенце с композиция, обем 100мл.
Ротанови пръчици - 6 броя.

magnifier