поръчки за 8-ми Март не се приемат
SALE 23%

Ароматизатор за интериор, Гераниум и Босилек - Botavikos, 100 мл.

20.00 лв.

Мека приятна сладост на този аромат ще изпълни домът ви с мирно изумително лято - непослушният вятър ще развява завесата на прозореца, а отвън е цъфтящ летен юли, почиващ от следобедната жега. Появяват се и след малко изчезват прозрачни нотки на бергамот с неговата нежна цитрусова бързина, след което се явява неуморим цветен триптих.

Тегло 0.1 kg
Марка

Производител

Botavikos

Опияняваща роза, суха бархетна лавандула и здравец с тревисти, дървесно-балсамически нюанси - сродни на благоухаеща градина към края на деня. В шлейфа на аромата на средиземноморски босилек, ликуващ гераниум добавя малко свежест, “зелена” прохлада и, може да се улови едва забележима ментова хладнинка, характерна за гераниум. Медено-сметанов бензоин не дава на базовата сладост да достигне до накъртващо сладкарско задушаване, той омекотява, усмирява я, превръща жегата в нежна ванилена топлина на лятната нощ.
Начин на използване: Сложете ратановите пръчици в бурканчето с композицията. За поддържане на аромата е необходимо да обръщате пръчиците през ден. За регулиране на аромата може да се намаля или увеличава броят на пръчиците.
Опаковката от 100 мл. на ароматизатора стига за използване за 6-8 седмици.
В комплекта е включено:
Шишенце с композиция, обем 100мл.
Ротанови пръчици - 6 броя.

magnifier