Каталог ▼ ~~~НОВО~~~ Промоции и намаления Ароматизатори за интериор Acne Control Слънчева серия Интимна хигиена Мъжка козметика Козметика за лице Козметика за коса Крем - боя за коса Козметика за тяло Козметика за баня Детска козметика Пасти за зъби CODBIO Облепиха Сиберика Облепихово масло Мехлеми Балсами за устни Етерични масла Глина ZERO-Дом без химия Най-купувани продукти

Добре дошли и ви желаем приятно пазаруване!
Запознайте се със свежият и ароматен свят на натуралната и органична козметика! Произведена от естествени съставки, тази козметика гарантира една здравословна грижа за кожата, дарявайки и удоволствие и радост от използването на природните източници на красота. Тук ще намерите натурална и напълно естествена органична руска козметика. От много отдавна се знае, че естествените природни компоненти са източник  на здраве, красота, младост и прекрасно настроение! Органичната козметика се абсорбира бързо от кожата и почиства порите й максимално. Така тя диша свободно, изглежда чиста и еластична. Естествените продукти са благоприятни за околната среда и нямат странични ефекти.

Google+

CODBIO

»
Козметика
CODBIO CODBIO. ИНТЕНЗИВНО РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ И СМОЛА ОТ ДРАКОН

КРЪВТА НА ДРАКОН Е „ТАЙНАТА“ НАЙ-ДОБРА СЪСТАВКА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ.
Драконовата кръв е растителен екстракт - смола, принадлежи към семейство Euphorbiaceae, с научно име Croton lechleri. В състава си включва главно флавоноиди с мощно антиоксидантно действие, които се борят с видимите признаци на стареене, повишено излагане на слънце или каквото и да е възпаление, при което е нарушен защитния слой на кожата. "Драконова кръв" работи, като създава уникален втори подобен на кожата филм около лицето, който също предпазва от замърсяванията на околната среда, като същевременно намалява зачервяването. Изключително богата емулсия, създадена, за да регенерира, хидратира и подхрани кожата ви.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ИНТЕНЗИВНО РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ И СМОЛА ОТ ДРАКОН

КРЪВТА НА ДРАКОН Е „ТАЙНАТА“ НАЙ-ДОБРА СЪСТАВКА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ. Драконовата кръв е растителен екстракт - смола, принадлежи към семейство Euphorbiaceae, с научно име Croton lechleri. В състава си включва главно флавоноиди с мощно антиоксидантно действие, които се борят видимите признаци на стареене, нарушена кожа от ексфолиране, повишено излагане на слънце или каквото и да е възпаление, при което е нарушен защитния слой на кожата. Драконова кръв "работи", като създава уникален втори подобен на кожата филм около лицето, който също предпазва от замърсяванията на околната среда, като същевременно намалява зачервяването.


22.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ХИАЛУРОНОВ ГЕЛ СЕРУМ SNAIL & DRAGON

КРЪВТА НА ДРАКОН Е „ТАЙНАТА“ НАЙ-ДОБРА СЪСТАВКА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ.

Драконовата кръв е растителен екстракт - смола, принадлежи към семейство Euphorbiaceae, с научно име Croton lechleri. В състава си включва главно флавоноиди с мощно антиоксидантно действие, които се борят с видимите признаци на стареене, нарушена кожа от ексфолиране, повишено излагане на слънце или каквото и да е възпаление, при което е нарушен защитния слой на кожата. "Драконова кръв" работи, като създава уникален втори подобен на кожата филм около лицето, който също предпазва от замърсяванията на околната среда, като същевременно намалява зачервяването. Подходящ за всеки тип кожа. Съдържа 100 % Натурална с растителен произход - Хиалуронова киселина тя е един от най-добрите хидратанти, срещащи се в природата. Позната със свойството си да задържа вода 20 пъти над собственото си тегло, тя има изпълваща сила, която не само хидратира, но и поддържа кожата по-млада. Обогатена с добре балансирани натурални масла, витамини и уникалният Q10. Подходящ за мъже.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. 24H ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ КОМБИНИРАН КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ

Високо ефективна формула съчетана от селектирани натурални активни съставки в нежна и фина гел текстура, която още с нанасянето дава на кожата изключителна гладкост, кадифена мекота и плътност 24 часа.

ОХЛЮВЕНА СЛУЗ - един от най-големите пробиви в науката за грижа за кожата в последните години. Охлювеният екстракт е използван, за да успокои кожата да регенерира кожните клетки, като спомага за подмладяване и заздравяване на кожата. Както и естествените компоненти на кожата - уникалните КОЕНЗИМ Q10 И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, чийто недостиг води до образуване на фини бръчки.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. 24H ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ЗА ОЧИ И УСТНИ

Кремът има интензивно действие в деликатната зона около очите и устните. Намалява фините бръчки около устните и очите, спомага за предотвратяване на тъмните кръгове около очите, има 24-часова хидратация.


22.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. 24H ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ХИАЛУРОНОВ ГЕЛ СЕРУМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ

Високо ефективна формула съчетана от селектирани натурални активни съставки в нежна и фина гел текстура, която oще с нанасянето дава на кожата изключителна гладкост, кадифена мекота и плътност за 24 часа.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С МОРСКИ КОЛАГЕН

Кремът съдържа активни съставки и е в нежна и лека текстура, която още с нанасянето дава на кожата изключителна гладкост и кадифена мекота.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ХИДРАТИРАЩ КРЕМ С МОРСКИ КОЛАГЕН ЗА ОЧИ И УСТНИ

Кремът има действие в деликатната зона около очите и устните. Изключително богата формула против бръчки, създадена да регенерира, хидратира и подхрани кожата ви.


22.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ХИДРАТИРАЩ ХИАЛУРОНОВ ГЕЛ СЕРУМ С МОРСКИ КОЛАГЕН

Серум с Хиалуронова киселина е чудесен избор за хидратиране на всеки тип кожа. Той е най-бързият начин да се погрижите за лицето, като го наситите с хидратация - фините линии могат буквално да изчезнат, а след това сухата кожа придобива нов плътен вид.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С АРГИРЕЛИН ПЕПТИД

Аргилерин пептид забавя само проводимостта на нервен импулс, като блокира съкращаването на лицевите мускули, в резултат на което значително намалява дълбочината на бръчките и линиите на лицето и предотвратява образуването на нови бръчки.


33.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ С АРГИРЕЛИН ПЕПТИД

Кремът има интензивно действие в деликатна зона около очите и устните. Създава по-гладка, по-еластична кожа и видимо намалява бръчките около устата, около очите и на челото, спомага за намаляване на торбичките под очите.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЛАКЕСИС & АРГИРЕЛИН

Този ефективен крем против стареене на лицето с природен ботокс ефект, съчетава скъпоценно масло от Лакесис и Аргирелин пептид. Кожата изглежда по-здрава, видимо по-стегната и сияйна, а контурите на лицето изглеждат по-дефинирани в изключителна комбинация от натурални масла, алантоин и витамини за хидратиране и за предотвратяване появата на фини линии и бръчки.


33.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ С ЛАКЕСИС И АРГИРЕЛИН

Революционна грижа за кожата в деликатната зона около очите дава ефективни резултати, като се фокусира основно върху изглаждането на кожата и появата на фини линии и бръчки за видимо по-млада кожа.Съдържа съставки с природен ботокс ефект като Аргирелин Пептид, масло от LAKESIS, които носят уникален подмладяващ потенциал, което се подсилва от внимателно подбрана комбинация от екстракти, натурални масла и витамини за намаляване появата на бръчки.


27.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. КОНЦЕНТРИРАН ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ С АРГИЛЕРИН ПЕПТИД ПРОТИВ БРЪЧКИ

Разработен специално, за да изглади фините линии и бръчки, да регенерира, да хидратира и подхрани кожата ви. Известен като природния ботокс, уникалния АРГЕРЕЛИН ПЕПТИД е най-ефективната и безопасна алтернатва на инцекциите с Botox. Има подобен ефект, но не уврежда кожата и мускулите на лицето.


33.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
CODBIO CODBIO. ВЪЗСТАНОВЯВАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ БИОЛИПИДИ

Този серум е всичко, от което се нуждае Вашата кожа, за да я поддържате в перфектен вид и състояние. Комбинацията от тези масла е свръх мощен, естествен овлажнител, който подхранва кожата и подобрява елстичността и.

Специфичен комплекс от незаменими БИЛИПИДИ, които присъстват в състава на всяка клетъчна мембрана като фосфолипиди, гликолопиди, фитостероли и витамин F /линолова киселина/. Имат силно подхранващи свойства, възстановяват хидролипидния филм на кожата, предпазват и подобряват водния и баланс.
ЛАКЕСИС /mastic extract/ е съставка, която уеднаквява тена на лицето и реактивира протеините на младостта и поддържащите колагенови нишки в дермата. Лакесис възобновява процесите на клетъчна детоксикация и има много добре изразено действие в областта на шията и деколтето.


33.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА