Каталог ▼ ~~~НОВО~~~ Промоции и намаления Ароматизатори за интериор Acne Control Слънчева серия Интимна хигиена Мъжка козметика Козметика за лице Козметика за коса Крем - боя за коса Козметика за тяло Козметика за баня Детска козметика Пасти за зъби CODBIO Облепиха Сиберика Облепихово масло Мехлеми Балсами за устни Етерични масла Глина ZERO-Дом без химия Най-купувани продукти

Добре дошли и ви желаем приятно пазаруване!
Запознайте се със свежият и ароматен свят на натуралната и органична козметика! Произведена от естествени съставки, тази козметика гарантира една здравословна грижа за кожата, дарявайки и удоволствие и радост от използването на природните източници на красота. Тук ще намерите натурална и напълно естествена органична руска козметика. От много отдавна се знае, че естествените природни компоненти са източник  на здраве, красота, младост и прекрасно настроение! Органичната козметика се абсорбира бързо от кожата и почиства порите й максимално. Така тя диша свободно, изглежда чиста и еластична. Естествените продукти са благоприятни за околната среда и нямат странични ефекти.

Google+

Fitocosmetic

»
Козметика
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина черна Камчатска вулканична 100 гр.

Глина черна Камчатска вулканична повдигаща:
Благодарение на високото съдържание на желязо, силиций и сероводород, вулканичната Камчатска глина положително влияе върху клетъчната обмяна на веществата и стимулира процеса на регенерацията на клетките на кожата, насища кожата с подхранващи вещества, хидратира, тонизира и я повдига. Ваните с Камчатска глина е най-добрият начин да се премахне напрежението и стресът след тежък работен ден.
След използването на Камчатска глина, кожата ще изглежда свежа, поддържана и повдигната!  


2.50 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина червена Мароканска подхранваща 100 гр.

Червена вулканична глина е истински предмет за гордост на Кралство Мароко, нейното въздействие върху кожата е уникално. Маските на основата на червена глина притежава прекрасни почистващи свойства, насища кожата с необходимите минерали и микроелементи, правейки я по-стегната и копринена. 


2.50 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина Камбрийска светло-синя

ГЛИНА СИНЯ КАМБРИЙСКА

Камбрийска синя глина е най-древната глина на планетата, най-богата по минерален състав и най-активна като козметичното средство. Притежава уникални профилактични и терапевтични свойства.
Глината е способна поглъща болестта. Тя абсорбира и извежда от организма всичко лошо - гной, течности, неприятните миризми, газове, общо взето всичко отрицателно и вредно.


2.50 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина Валдайска светло-синя

ГЛИНА СВЕТЛО-СИНЯ ВАЛДАЙСКА

Валдайска синя глина се добива в екологически чист район в Русия и притежава лечебните свойства, които са намерили широко използване в съвременната козметика.

За сметка на балансираното съдържание на минерали и биоактивни вещества от природен произход, маските на основата на Валдайска синя глина забележимо намаляват бръчките, пигментни петна, прекрасно почистват кожата.


2.50 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Прах за почистване на зъбите Семеен

Ефективно и нежно почиства зъбите, има приятен вкус и аромат, подходящ е за цялото семейство. Безопасен натурален състав.


1.50 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Скраб за лице Овесен, почистващ

Натурален скраб овесен със сметана и липов мед «Почистващ» за всеки тип кожа.

Овесени ядки, сметана и натурален липов мед е най-ефективната народна рецепта за почистване и тонус на кожата.


3.00 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина розова от Карелия, тонизираща, със сбор от лечебни билки

Глина розова от Карелия, тонизираща, със сбор от лечебни билки на Севера.

Земя Карелия се слави с рядката чистота и уникалност на своята природа. Розова глина от Карелия със сбор от лечебни билки-натурално, идеално балансирано козметично средство.
Биологически активни вещества проникват в дълбоките слоеве на кожата и комплексно се грижат за нея: Розова глина насища с подхранващи и хидратиращи вещества; Екстракт от медуница (меча пита) стимулира клетъчното обновяване; Копривата насища кожата с витамини и възстановява тонуса; Невенът успокоява, подобрява структурата и изравнява повърхността на кожата.


2.10 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина Кавказка изумрудена, възстановяваща със сбор от лечебни билки

Природата на Кавказ е уникален източник на натуралната козметика. Рядко срещана изумрудена Кавказка глина със сбор от лечебни билки е натурално средство за комплексна грижа за кожата.

Действа в 4-те направления:
*минерали и микроелементи
дълбоко подхранват и хидратират;
*лавандула стимулира антивъзрастови функции на клетките;
*билка бутрак (кози рогца) тонизира, укрепва;
*бял трън (магарешки бодил) възстановява стегнатост и еластичност на кожата.


2.10 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина Сибирска зелена, подхранваща

Глина Сибирска зелена, подхранваща, със сбор от лечебните билки на тайгата.
Земята и билките на Сибирската тайга е необятен източник на природната енергия и сила. Зелената глина насища дълбоките слоеве на кожата с подхранващи вещества.


2.10 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина Вулканична черна, почистваща 75 гр.

Глина Вулканична черна, почистваща с матиращ ефект.

Премахва замърсяванията, обновява, тонизира, изравнява текстурата и цвета на кожи. Подобрява проницаемостта на кожата за активните компоненти на кремовете и серуми, което значително повишава ефективността на средството.


2.10 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Глина Черна от Мъртво море 100 гр.

Черната глина от Мъртво море е второ след минералите «съкровище» на Мъртво море. Компонентите на черната глина са неоспоримо скъпоценни за нашата кожа. Уникален минерален комплекс на черната глина притежава антисептични, почистващи, противовъзпалителни и регенериращи свойства, активно се използва при лечение и профилактика на акне.


2.50 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Шампоан за коса с Горчица, активен растеж

С масло от пшеничен зародиш и мед
Пробужда космените луковици, стимулира растежът на косата
За всеки тип коса
Горчица, масло от пшеничен зародиш и натурален мед е ефективна народна рецепта за бърз растеж и гъстота на косата. Иновативна рецептура на шампоана на основата на натурални сапунени ядки, нежно и внимателно почиства косата, насища я с витамини и микроелементи, хидратира кожата на главата, придава на косата мекота, копринена нежност,  здрав и поддържан вид.


6.90 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Крем-къна за вежди и мигли, цвят Тъмен шоколад

Боя за вежди и мигли.  Крем-къна цвят горчив шоколад (за 2 използвания) е първа натурална боя в света, не съдържаща амоняк и водороден пероксид. Крем-къна великолепно оцветява вашите вежди и мигли в дълбок наситен цвят на тъмен шоколад. Органичното масло репей,  което е включено в състава, подхранва, укрепва, уплътнява, подобрява растежа на миглите и веждите, възстановява техният блясък, изпълва с жизнена сила и енергия.

Стабилен ефект до 5 седмици.


3.90 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Крем-къна за вежди и мигли, цвят Черен

Боя за вежди и мигли. Крем-къна цвят Черен (за 2 използвания) е първа натурална боя в света, не съдържаща амоняк и водороден пероксид. Крем-къна великолепно оцветява вашите вежди и мигли в дълбок наситен черен цвят. Органичното масло репей,  което е включено в състава, подхранва, укрепва, уплътнява, подобрява растежа на миглите и веждите, възстановява техният блясък, изпълва с жизнена сила и енергия.

Стабилен ефект до 5 седмици.


3.90 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Крем-къна за вежди и мигли, цвят Графит

Боя за вежди и мигли. Крем-къна цвят Графит (за 2 използвания) е първа натурална боя в света, не съдържаща амоняк и водороден пероксид. Крем-къна великолепно оцветява вашите вежди и мигли в дълбок наситен графитен цвят. Органичното масло репей,  което е включено в състава, подхранва, укрепва, уплътнява, подобрява растежа на миглите и веждите, възстановява техният блясък, изпълва с жизнена сила и енергия.

Стабилен ефект до 5 седмици.


3.90 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА
Fitocosmetic Фитокозметик. Крем-къна за вежди и мигли, цвят Кафяв

Боя за вежди и мигли.  Крем-къна цвят Кафяв (за 2 използвания) е първа натурална боя в света, не съдържаща амоняк и водороден пероксид. Крем-къна великолепно оцветява вашите вежди и мигли в дълбок наситен кафяв цвят. Органичното масло репей,  което е включено в състава, подхранва, укрепва, уплътнява, подобрява растежа на миглите и веждите, възстановява техният блясък, изпълва с жизнена сила и енергия.


3.90 лв.
ПРОЧЕТИ
ОЩЕ
ДОБАВИ В
КОЛИЧКАТА