Каталог ▼ ~~~НОВО~~~ Промоции и намаления Слънчева серия Козметика за лице Козметика за коса Крем - боя за коса Козметика за тяло Козметика за баня Детска козметика Пасти за зъби Облепиха Сиберика Dr.Konopka‘s Облепихово масло Мехлеми Балсами за устни Етерични масла Глина ZERO-Дом без химия Най-купувани продукти

Добре дошли и ви желаем приятно пазаруване!
Запознайте се със свежият и ароматен свят на натуралната и органична козметика! Произведена от естествени съставки, тази козметика гарантира една здравословна грижа за кожата, дарявайки и удоволствие и радост от използването на природните източници на красота. Тук ще намерите натурална и напълно естествена органична руска козметика. От много отдавна се знае, че естествените природни компоненти са източник  на здраве, красота, младост и прекрасно настроение! Органичната козметика се абсорбира бързо от кожата и почиства порите й максимално. Така тя диша свободно, изглежда чиста и еластична. Естествените продукти са благоприятни за околната среда и нямат странични ефекти.

Google+
Брандове
»

В този сайт са представени козметичните продукти на производителите от Русия, които бавно, но уверено вървят в крак с времето и постоянно ни изненадват с все по-интересни продукти. 

СЪВЕТ: винаги обръщайте внимание на състава! На кое място в списъка на съставките се намира чудотворният "екстракт от краставица"? Ако той е в първата петица — отлично, но ако се намира на петнадесето място след внушителният списък на консерванти — този продукт не може да се смята за натурален.
Освен това, желаният натурален продукт не трябва да съдържа в себе си продукти на нефтохимията, синтетични ароматизатори, консерванти и оцветители, парабени, минерални (парафинови) масла, ГМО.
ВАЖНО: това не значи, че в продукта не може да има консерванти.  Работата е там, че 100% натурална козметика не може да се съхранява повече от 1-2 дни, и за това едно от най-важните изисквания към качествен продукт е неговата устойчивост към патогенни микроорганизми, за да не се създава благоприятна среда за превръщане на чудотворно средство в източник на вредни микроби. Такъв кратък срок на годност създава големи проблеми на производителите. За това в подобна козметика могат, и, даже трябва да се използват натурални или идентични на натурални разрешени консерванти (бензоена киселина, нейните соли и етъри; салицилова киселина и нейните соли; аскорбинова киселина и нейните соли; бензил алкохол).ЕО Laboratorie

 

Козметика EO Laboratorie създадена на   основата на натурални и органични

компоненти с използването на най-новите технологии.
Светът се променя. Днес красотата не изисква жертви, а разумен, научен подход. Алиянсът на природата и науката позволява да се запази най-доброто в козметологията и да обогати рецептурите с натурални и органични масла и екстракти.
Формули, създадени от компанията, са разработвани и тествани не е една година. Сега вие можете да се насладите на натурални и високо ефективни продукти.

ПРЕДИМСТВА:
*ОРГАНИЧНИ ЕКСТРАКТИ И МАСЛА - повече от 95% компоненти от растителен произход
*НЕ СЪДЪРЖА ПАРАБЕНИ И СИЛИКОНИ - не съдържа SLS, SLES, парабени и силикони, EDTA
*НАТУРАЛНИ ОЦВЕТИТЕЛИ И КОНСЕРВАНТИ -уникални формули за вашата красота и здравеDr. Konopka‘s

Dr. Konopka‘s е екологична сертифицирана продукция, произведена на основата на рецептите на доктор Конопка. В състава на козметиката са включени различни растителни съставки, билки, масла и други активни компоненти.  Dr. Konopka‘s е веган козметика, в състава на която няма съставки от животински произход. Козметиката е безопасна за хора и за околната среда.

В асортимента на козметиката има голям избор за грижата на косата, тялото и лицето.Фитокозметик

Повече от 15 години Фитокозметик произвежда натурална козметика на основата на природни компоненти, на добра цена и интересна за потребителя. Това не е просто история, а свидетелство на тяхната стабилност, голям опит и потенциал за по-нататъшно развитие. Фитокозметик поддържат качеството на продукцията на всички етапи, защото искат, купувачите им да получават най-доброто. 

* Центърът на новите разработки постоянно отбира най-добрите компоненти и създава уникални продукти
* Професионални, салонни процедури в домашни условия
* Технолозите максимално запазват всичките свойства на природните компонентиOma Gertrude

Сертифицирана органична козметика "Рецептите на баба Гертруда" ("Rezepte der Oma Gertrude")

Oma Gertrude е  новият бранд на компанията «Первое решение», която ние познаваме по известните средства на Natura Siberica, Organic Shop, Planeta Organica, Бабушка Агафи и други.
"Рецептите на баба Гертруда" е козметика с «немски характер», практична, качествена, лаконична по дизайн и икономична по цена. И при това натурална! В състава на козметичните средства Oma Gerturde са включени 98% съставки с натурален произход: екстракти от билки, масла, витамини, пчелен восък и много други полезни съставки.

Меки шампоани, грижовни балсами за коса, нежни кремове за тяло и ароматни гелове за душ - това е асортиментът на козметиката на баба Гертруда.

Козметиката има сертификат COSMOS Natural (BDIH standart).Natura Siberica

Продукцията на Natura Siberica е доказала своята ефективност, която е потвърдена   на  лабораторно ниво, с помощта на клиничните изпитания, както и от покупателите на тази козметика. Не по-малко от 95% от съставките имат растителен произход. Използват се сертифицирани органични екстракти и масла. Не съдържат продукти на нефтохимията, силикони, парабени, изкуствени оцветители.

Продукцията на Natura Siberica е доказала своята ефективност, която е потвърдена на лабораторно ниво, с помощта на клиничните изпитания, както и от покупателите на тази козметика. Не по-малко от 95% от съставките имат растителен произход. Използват се сертифицирани органични екстракти и масла. Не съдържат продукти на нефтохимията, силикони (в сертифицираните продукти), парабени, изкуствени оцветители и ароматизатори.

 

Този знак върху продукта, ви гарантира, че той е преминал ECO BIO сертификация в европейски сертифициращ орган ICEA и отговаря на всички европейски стандарти на качеството на органичната козметика. Съвсем не означава, ако този знак го няма на някой от продуктите на този производител, че продуктът не е органичен. Работата е там, че такава сертификация е доброволно дело, и тя се извършва по преценка на производителя. А и разходите за такава сертификация са доста големи, което ще повиши цената на продуктите. За това производителят съветва да се обръща внимание върху състава на продукта и всеки да прецени, кои съставки не му подхождат (като силикони, например, които са включени в състава на балсамите и маските за коса).Organic Shop

Натурална козметика, която е създадена на основата на сертифицирани компоненти и проверени от времето рецепти, под строгия контрол на всички етапи от производството. Без парабени, SLS, силикони, без синтетични аромати и оцветители, без синтетични консерванти и полиетилен.

 

A USDA - акредитиран сертифициращ агент предоставя този печат на продукти с най-малко 70% органични съставки. Може да съдържа някои синтетични съставки. Обръщайте внимание върху състава.Planeta Organica

Тази козметика е създадена на основата на сертифицирани органични екстракти и масла от водещи европейски институти ICEA и ECOCERT. Всеки продукт се отнася към високо-натурална козметика, защото всички съставки, които се използват в производството, имат природно произхождение и са екологично безопасни. Освен това продуктите не съдържат SLS, парабени, продукти на нефтохимия, ГМО.
Органичната козметика Planeta Organica е богата на полезни за кожата и косата вещества, които се съхраняват за по-дълъг срок, благодарение на натуралните консерванти. Качеството на доставените суровини за продукцията се проследяват от компанията. Идеята на компанията е  лична отговорност за качеството на всеки продукт, произведен от тях.Бабушка Агафия

Козметиката е създадена от натурални растения, събрани в екологично чисти региони в Прибайкалие и Сибир, при подготовката на които са използвани многовековни традиции на народното билколечение. Използват се сертифицирани органични екстракти и масла.
Продукцията на "бабушка Агафия" съдържа сапунен корен — миеща основа от натурален произход, по-щадяща от обикновения сапун и създаваща гъста пяна в шампоаните и миещите средства. Маслата са студено пресовани и се изготвят без въздействие на високите температури и затова не губят своите ценни качества.
В рецептурата на новата серия отсъстват: SLS, силикони, синтетични ароматизатори, парабени, продукти на нефтохимия, минерални масла.