Каталог ▼ ~~~НОВО~~~ Промоции и намаления Слънчева серия Козметика за лице Козметика за коса Крем - боя за коса Козметика за тяло Козметика за баня Детска козметика Пасти за зъби Облепиха Сиберика Dr.Konopka‘s Облепихово масло Мехлеми Балсами за устни Етерични масла Глина ZERO-Дом без химия Най-купувани продукти

Добре дошли и ви желаем приятно пазаруване!
Запознайте се със свежият и ароматен свят на натуралната и органична козметика! Произведена от естествени съставки, тази козметика гарантира една здравословна грижа за кожата, дарявайки и удоволствие и радост от използването на природните източници на красота. Тук ще намерите натурална и напълно естествена органична руска козметика. От много отдавна се знае, че естествените природни компоненти са източник  на здраве, красота, младост и прекрасно настроение! Органичната козметика се абсорбира бързо от кожата и почиства порите й максимално. Така тя диша свободно, изглежда чиста и еластична. Естествените продукти са благоприятни за околната среда и нямат странични ефекти.

Google+
Общи условия
»

Как да поръчате:

След като сте избрали продукт, той може да бъде добавен в пазарската количка чрез бутона „Добави в количката“. Всеки избран продукт отива във вашата количка и от там Вие може да продължите с пазаруването, да променяте количествата на стоките или да преминете към попълване на данни.

Поверителност на данните:

Личните данни, които Sibericabg.com получава ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите за: приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Sibericabg.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Общи условия:

Поръчки се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително и през почивни дни и официални празници. Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждение на поръчката, продуктите се предават на куриер. Цената на доставката не е включена в цената на стоките. Заплащането се извършва при доставката на продуктите с наложен платеж. Доставки се извършват до всички населени места на територията на страната с куриер от 9.00 ч до 17.30 ч. В неделя и официални празници доставки не се извършват. Поръчка, направена след 14.00 ч. се обработва на следващия ден. Потвърждение на поръчката от наша страна се извършва от 9.00 до 17.00 ч, а в събота до 13.00 ч. Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента, чрез телефонен разговор от наша страна. Необходимо е да предоставите актуален телефонен номер за връзка. Тогава се уточняват и подробностите, свързани с доставката.

Проблеми при изпълнение на поръчката:

Проблеми могат да възникнат поради някой от следните причини: един или всички продукти не са в наличност. Потребителят е посочил грешен или непълен телефонен номер или e-mail адрес за контакт. В първия случай ние ще установим връзка с вас в най-кратък срок.

Уважаеми клиенти, искаме да Ви уведомим, че като всеки един електронен магазин така и нашият е възможно да не отбележи или обработи някоя поръчка. Затова най-учтиво Ви молим ако не се свържем с Вас за потвърждаване до 2 /два/ работни дни, да ни уведомите на e-mail: sales@sibericabg.com или на телефонен номер 0878 504868

Начин на плащане :

Плащате при доставка (наложен платеж): при получаване на продуктите, плащате дължимата сума на куриера.

Право на рекламация:

Потребителят има право на рекламация в следните случаи:

          1. констатирани липси

          2. дефекти на стоката

          3. несъответствие с обявената търговска марка

Разходите по връщането или подмяната на стоките при констатиране на един от тези три случая е за сметка на магазина. Hа рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. Клиентът може да я откаже още с получаването от куриера и да не я приема от него. Ако при самото получаване на стоката, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът си е тръгнал рекламацията няма да бъде уважена. В случай, че приемете пратката и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна. При предявяване на рекламация в срок от 3 до 7 работни дни от датата на получаване при спазени всички условия на магазина, клиентът може да претендира за възстановяване на сумата, за замяна на стоката с друга или за отбив от цената. Потребителят ако избере да получи парите си обратно, трябва да изпрати банкова сметка по e-mail. Всички разходи, които клиента е направил за получаването и връщането на стоката и други разходи извън сумата по стойността на продукта са за негова сметка.

Връщане на закупена стока:

В случай, че клиент желае да върне получен продукт, може да се възползва от това право в 7 /седем/ работни дни от датата на получаване на продукта. За да бъдат върнати обратно закупените стоки, задължително условие е те да бъдат в изряден външен и търговски вид без да са отваряни и използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. Заедно с върнатата стока, клиента трябва да върне обратно и касовия бон, който е получил при получаване на стоката. След получаване на върнатата стока заедно с придружаващия го документ за продажба (касов бон, фактура) и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановява на клиента в 30 дневен срок. На отказ от връщане подлежат продукти, които не са в оригиналния си вид, опаковка, качество или са употребявани. При връщане на продукти, които не са в същото състояние, в което са били доставени, не са в оригиналната опаковка и нямат придружаващи ги документи, Sibericabg.com ще ги счита за невалидни и си запазва правото да не възстанови сумата, заплатена за тях.

При връщане на закупена стока, когато не са в сила условията за рекламация, транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват .

Гаранция на стоката:

Всички продукти, предлагани в електронния магазин Sibericabg.com са оригинални, с гарантирано качество и произход. 

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посочените по-горе условия, моля не използвайте магазина.